Νέα μέλη PDF Print E-mail

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την διενέργεια ακροάσεων για τη συμπλήρωση μελών της «Παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης», που συνεχίζει τη λειτουργία της, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, με χορηγό την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Για το σκοπό αυτό απευθύνει πρόσκληση προς τους υποψήφιους χορωδούς.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι - κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 7 έως 25 ετών - πρέπει να καταθέσουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας την αίτηση συμμετοχής τους. Οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ακρόαση, η οποία θα περιλαμβάνει: α) ένα υποχρεωτικό έργο (δίνεται η δυνατότητα επιλογής από τρία προκαθορισμένα έργα), β) ένα έργο ελεύθερης επιλογής τους και γ) ακουστικές και ρυθμικές ασκήσεις.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ενώπιον Επιτροπής, σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα έντυπα και οι αιτήσεις συμμετοχής θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα έως Σάββατο (τις εργάσιμες ημέρες) από 10:00-18:00 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης http://www.tch.gr και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης www.thessfriendsofmusic.gr

Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Παιδική Χορωδία του ΣΦΜΘ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Η παραλαβή της αίτησης θα επιβεβαιώνεται ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία.

Για τυχόν διευκρινήσεις επικοινωνείτε στο τηλ. 2310895930,  Τρίτη και Πέμπτη τις ώρες 10.00-14.00 και Σάββατο τις ώρες 09:30-12:30.

 

ΑΙΤΗΣΗ

Υποχρεωτικά κομμάτια

Ανατολή και Δύση

Αχ Παπουαλίλι

Tu Ch' hai le Penne Amore

Ακουστικές ασκήσεις

Ρυθμικές ασκήσεις

 

 


Last Updated on Friday, 05 June 2015 09:42