ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ PDF Print E-mail

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης προκηρύσσει μία ετήσια υποτροφία στο όνομα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο πιάνο.

Οι υποψήφιοι, Ελληνίδες και Έλληνες, ηλικίας μέχρι 30 ετών, κάτοχοι διπλώματος από αναγνωρισμένο Ωδείο, πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αποδοχής τους για μετεκπαίδευση σε κατάλληλο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού.  Δεν μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν εξασφαλίσει για το ίδιο διάστημα όμοια υποτροφία από άλλη πηγή.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε ακρόαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2014, ενώπιον της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τον/την δικαιούχο της υποτροφίας.

Τα έντυπα του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης http://www.thessfriendsofmusic.gr .

Έντυπα του Διαγωνισμού θα υπάρχουν επίσης στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα έως Σάββατο (τις εργάσιμες ημέρες), ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων 10:00-18:00.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310895909, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00 ή ηλεκτρονικά στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών του Διαγωνισμού λήγει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αίτηση

Δικαιολογητικά

Last Updated on Tuesday, 14 October 2014 13:23